77 77 22 99

Οδηγιες δημιουργιας προσφορας

Σημαντικό! Θα προχωρήσουμε μόνο με τις προσφορές στις οποίες έγινε τελική αποδοχή. Αν δεν αποδεχθείτε μια προσφορά που έχετε δημιουργήσει, αυτή θα παραμείνει διαθέσιμη στο λογαριασμό σας και θα μπορείτε να την αποδεχθείτε αργότερα.

Οδηγίες δημιουργίας προσφοράς

Βίντεο με οδηγίες – Δημιουργία προσφοράς με εγγραφή μέλους

Από πού μπορώ να διαχειριστώ το λογαριασμό μου και τις προσφορές που έχω δημιουργήσει;

Μόλις δημιουργήσεις το λογαριασμό σου ή μόλις κάνει είσοδο στο λογαριασμό που ίσως ήδη έχεις, ένας νέος σύνδεσμος εμφανίζεται στο μενού της ιστοσελίδας με όνομα “My account” και δίπλα από αυτό υπάρχει ένα μήνυμα καλωσορίσματος με το όνομα σου. Πάτα πάνω στο “My account” και κάτω από αυτό θα ανοίξει εάν πτυσσόμενο μενού με τις ακόλουθες επιλογές: “Profile“, “My Quotes“, “Sing Out“.

Account Instructions

Profile: Όταν πατήσεις πάνω στο σύνδεσμο “Profile“, θα μπορείς να δεις τις προσωπικές σου πληροφορίες (Όνομα – First Name, Επώνυμο – Last Name, Email, Τηλέφωνο – Phone Number, Διεύθυνση – Address). Μπορείς σε αυτή τη σελίδα να αλλάξεις κάποια από τα στοιχεία σου και να κάνεις αποθήκευση πατώντας το κουμπί “Update“.

 

Σημαντικό! Το email είναι το μοναδικό στοιχείο που δεν μπορεί να αλλάξει.

Account Instructions

My Quotes: Όταν πατήσεις πάνω στο σύνδεσμο “My Quotes” θα μεταβείς σε μια σελίδα όπου θα μπορείς να δεις μια λίστα με τις προσφορές που έχεις δημιουργήσει. Δίπλα από κάθε προσφορά στα δεξιά υπάρχει το κουμπί της προβολής () και το κουμπί της διαγραφής (). Αφού πατήσεις πάνω στο κουμπί προβολής θα δεις την προσφορά και αν δεν την έχεις αποδεχθεί ακόμη, μπορείς να το πράξεις εδώ. Αν πατήσεις το κουμπί διαγραφής τότε η προσφορά θα διαγραφεί.

 

Σημαντικό! Το κουμπί διαγραφής υπάρχει μόνο στις προσφορές που δεν έχεις ολοκληρωτικά αποδεχθεί.

Account Instructions

Γιατί πρέπει να κάνω εγγραφή μέλους για δημιουργήσω προσφορά;

Έχουμε φτιάξει αυτή τη διαδικασία ώστε να σας βοηθήσουμε να διαχειρίζεστε εύκολα τις προσφορές που δημιουργήσατε. Όταν γίνετε μέλος, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις προσφορές που έχετε δημιουργήσει και μπορείτε να αποδεχθείτε μια από τις προσφορές σας όποτε είναι βολικότερο για εσάς.

 

Μήπως φοβάστε να δημιουργήσετε λογαριασμό;

Δυστυχώς πολλοί φοβούνται να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό. Μην φοβάστε τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας, επειδή αυτό δεν σημαίνει καμία δέσμευση σε εμάς. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που θα μας δώσετε για οποιονδήποτε άλλο σκοπό ή για διαφήμιση.

 

Εύκολη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού με ελάχιστα στοιχεία

Έχουμε κάνει εύκολη τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού και συλλέγουμε μόνο τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας. Τα στοιχεία αυτά είναι χρήσιμα για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας όταν και εφόσον αποδεχθείτε την προσφορά που δημιουργήσατε και να υλοποιήσουμε έτσι την κατασκευή που επιθυμείτε.

Μετά από εγγραφή μέλους δεν έλαβα ποτέ μου email με τον κωδικό μου

Μετά από εγγραφή μέλους, πρέπει να λάβεις το email της εγγραφής με τίτλο “Your Registration at Euro Fence“.

Το email αυτό πρέπει να μοιάζει με το ακόλουθο:

Registration email

 

Αν δεν μπορείς να βρεις το email αυτό έλεγξε στο φάκελο “Spam” ή “Junk” του email σου, καθώς μερικές φορές η υπηρεσία του email σου μπορεί να θεωρήσει το email που σου στάλθηκε ως διαφημιστικό και να το στείλει μέσα σε αυτό τον φάκελο.

 

Αν δεν βρεις το email εγγραφής μέσα σε αυτό το φάκελο, τότε επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.